ריבת ענבים שחורים

כשרות:

מתאים ל...

ריבת ענבים שחורים

מרים הדר משתפת אותנו במתכון לריבת ענבים שחורים שלמדה מחמותה, פורטונה חייט זכורנה לברכה.

גם אנחנו היינו נוהגים לאכול ריבת ענבים שחורים בצאת יום כיפור ואיזה מרגש זה שלכולנו מנהגים דוגמים.

מתכון לריבת ענבים שחורים

מרים מספרת שאת הריבה הזו היא למדה מחמותה, פורטונה חייט זיכרונה לברכה, שהכינה את הריבה לצאת יום כיפור מדיי שנה.

מצרכים

  • קילו ענבים שחורים ללא גלעינים
  • 2 כוסות סוכר
  • 1/2 כוס מים
  • מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה

  1. לשטוף היטב את הענבים
  2. להכניס לסיר את הענבים עם הסוכר והמים
  3. מבשלים על אש בינונית, לאחר חצי שעה מוסיפים את הלימון.
  4. משגיחים כל הזמן, עד שהריבה נעשית צמיגה.
  5. אפשר לקשט בשומשום, ושקדים קלופים.
הירשמו לרשימת התפוצה שלנו כדי לקבל עדכונים כל מתכונים חדשים

אנו משתדלים לשלוח עדכון אחד בחודש, שאוסף את כל המתכונים החדשים שעלו באותו חודש.

תוכלו להסיר את עצמכם מהרשימה בכל עת.

מתכונים מומלצים נוספים

העסבנה היא הלב של המטבח הטוניסאי, היא מסמלת חיבור של מפגש משפחתי עם טעמים מיוחדים. זה נכון שלהכין את העסבנה לוקח זמן, אך היא שווה את המאמץ!
מתכון לקוסקוס אדום טוניסאי מיוחד שאתם חייבים לנסות

שתפו את המתכון המשפחתי שלכם ועזרו לנו לשמור על המסורת

אנחנו מזמינים אתכם לקחת חלק בשמירה על המסורת של יהודי טוניס, באמצעות העלאת המתכון המשפחתי שלכם לאתר. אתם תשלחו לנו את המתכון שלכם, תוכלו להוסיף הקדשה אישית ליקירכם ואנחנו נשתף אותו באתר שלנו.