התלבטתי רבות האם זה נכון להעלות את המתכון הזה לאתר או לא, ספינג' הוא עוד אחד מהמתכונים שנכללים בוויכוח הנצחי "מאיזה עדה זה מגיע" למעשה, אם נודה באמת, אם נרצה ואם לא – רוב המאכלים של עדות מזרח אפריקה הן זהות עם שינויים קלים בין האזורים.
נהוג לאכול ספינג' כשהם חמים עם אבקת סוכר למעלה בשמחות ובחנוכה. בעבר, אפילו היה מקובל מאוד להכין אותם בשעות הבוקר המוקדמות ולהתפנק מטעם הסופגנייה המטוגנת במשך היום.
שימו לב, הבצק של הספינג' יוצא דביק בהתחלה – זה מה שהופך אותו לאוורירי אחר כך לכן אל תתפתו להוסיף עוד קמח לבצק ותתנו לבצק לעשות את שלו.