סלט צנון טוניסאי- סלאטה פז'ל

סלט צנון טוניסאי- סלאטה פז'ל

סלט הצנון מוגש בשולחן הטוניסאי בדרך כלל בימי שישי, כחלק משולחן הסלטים המפואר.

הכנתו פשוטה והתוצאה טעימה ומרעננת, במיוחד כשמדובר בארוחה "כבדה" כמו זו של שישי.

אז קדימה, בואו נתחיל בהכנה!

מתכון לסלט צנון טוניסאי

סלט צנון טוניסאי הוא אחד מהסלטים המרכזיים בשולחן שישי, הכנתו קלה ומהנה.

מצרכים

ירקות:

  • 6 צנונים.

תבלינים:

  • כפית מלח.

שונות:

  • חצי כוס מיץ לימון טרי.

אופן ההכנה

  1. נקח את הצנוןם נשטוף במים ונקלף.
  2. נתחוך את הצנון לפרוסות דקות ונעביר לקערה.
  3. נוסיף את המלח ומיץ הלימון לקערה ונערבב היטב.
  4. נעביר לצלחת ונגיש, אצלינו אוהבים לקשט בעירית אבל אתם לא חייבים.
הירשמו לרשימת התפוצה שלנו כדי לקבל עדכונים כל מתכונים חדשים

אנו משתדלים לשלוח עדכון אחד בחודש, שאוסף את כל המתכונים החדשים שעלו באותו חודש.

תוכלו להסיר את עצמכם מהרשימה בכל עת.

מתכונים מומלצים נוספים

לחם טוניסאי מתכון מיוחד שתמיד מצליח!
הסיר שהכי מזוהה עם המטבח הטונסאי, מתכון קליל וטעים!
מתכון לסנדוויץ טוניסאי פשוט וקל להכנה כזה שלא תוכלו להפסיק לאכול! אל תשכחו לשים הריסה וטרשי בנדיבות.
בורקס טונה טוניסאי פריך ועסיסי מלא בטעמים מיוחדים של העדה שלנו.

שתפו את המתכון המשפחתי שלכם ועזרו לנו לשמור על המסורת

אנחנו מזמינים אתכם לקחת חלק בשמירה על המסורת של יהודי טוניס, באמצעות העלאת המתכון המשפחתי שלכם לאתר. אתם תשלחו לנו את המתכון שלכם, תוכלו להוסיף הקדשה אישית ליקירכם ואנחנו נשתף אותו באתר שלנו.