סלט כרפס טוניסאי

סלט כרפס טוניסאי

סלט הכרפס הטוניסאי הוא סלט מיוחד ומרענן לכל ארוחה. ניתן להכין אותו לארוחת ערב שישי או סתם אם אתם רוצעם לנשנש סלט קטן ומיוחד.

אז קדימה, בואו נתחיל בהכנה!

מתכון לסלט כרפס טוניסאי

סלט כרפס טוניסאי הוא סלט מיוחד שמתאים לכל ימות השנה, פשוט וטעים.

מצרכים

ירקות:

  • 16 גבעולי גרפס.
  • 2 עגבניות
  • 2 בצל בינוני/ בצל גדול.
  • 2 פלפל חריף בינוני..

תבלינים:

  • כפית ורבע מלח

שונות:

  • חצי כוס מיץ מלימון טרי.

אופן ההכנה

  1. נקח את גבעולי הכרפס ונשטוף אותם במים.
  2. נוריד את העלים נחתוך לרצועות ונעביר לקערה.
  3. מנקים את שאר הירקות וחותכים לרצועות דקות ומעבירים לקערת הכרפס.
  4. נוסיף את התבלינים לקערה ונערבב היטב.
  5. נעביר לצלחת ונגיש.

מתכונים מומלצים נוספים

פלחי שומר שמכינים ב 5 דקות עבודה.
העסבנה היא הלב של המטבח הטוניסאי, היא מסמלת חיבור של מפגש משפחתי עם טעמים מיוחדים. זה נכון שלהכין את העסבנה לוקח זמן, אך היא שווה את המאמץ!
אחד מבין הסלטים הבולטים ביותר על שולחן שישי הוא סלט הגזר הטוניסאי שמשדרג כל ארוחה!
כמונייה או טבחה בל כמון היא תבשיל שעועית עם בשר טוניסאי, מנה מסורתית נפלאה, המהוות חלק בלתי נפרד מהקולינריה התוניסאית ומספקת חווית אוכל משובחת ועשירה בטעמים.

שתפו את המתכון המשפחתי שלכם ועזרו לנו לשמור על המסורת

אנחנו מזמינים אתכם לקחת חלק בשמירה על המסורת של יהודי טוניס, באמצעות העלאת המתכון המשפחתי שלכם לאתר. אתם תשלחו לנו את המתכון שלכם, תוכלו להוסיף הקדשה אישית ליקירכם ואנחנו נשתף אותו באתר שלנו.