את המרק אדום לקוסקוס של הטוניסאים לא כולם מכירים, כי בדרך כלל שאוכלים קוסקוס טוניסאי מכינים את מרק הירקות לקוסקוס המסורתי (שיש שקוראים לו המרק הצהוב).
מרק אדום לקוסקוס אפשר להכין בגרסה צמחונית לא בשר, יש שמכינים אותו עם בשר ויש שמכינים אותו עם עוף. אנחנו בחרנו לצרף את המתכון הצמחוני למנה אך מי שרוצה להכין את הגרסה למרק אדום לקוסקוס עם עוף יצטרך לטגן קלות את העוף בשמן ולהוסיף לסיר יחד עם הוספת הירקות כנ"ל על קוביות הבשר, כך תוכלו לשדרג את הטעם המיוחד של המרק האדום אך ייתכן שתצטרכו לבשל ליותר זמן את התבשיל.
צירפתי לכם מתכון מעולה וקל להכנה של מרק אדום לקוסקוס שהולך מעולה עם קוסקוס שאתם חייבים להכין בפעם הבאה שתעשו את המנה הטעימה שלנו למשפחה.
אז קדימה, בוא נתחיל בהכנה!