סלט צנון טוניסאי- סלאטה פז'ל

סלט צנון טוניסאי- סלאטה פז'ל

סלט הצנון מוגש בשולחן הטוניסאי בדרך כלל בימי שישי, כחלק משולחן הסלטים המפואר.

הכנתו פשוטה והתוצאה טעימה ומרעננת, במיוחד כשמדובר בארוחה "כבדה" כמו זו של שישי.

אז קדימה, בואו נתחיל בהכנה!

מתכון לסלט צנון טוניסאי

סלט צנון טוניסאי הוא אחד מהסלטים המרכזיים בשולחן שישי, הכנתו קלה ומהנה.

מצרכים

ירקות:

  • 6 צנונים.

תבלינים:

  • כפית מלח.

שונות:

  • חצי כוס מיץ לימון טרי.

אופן ההכנה

  1. נקח את הצנוןם נשטוף במים ונקלף.
  2. נתחוך את הצנון לפרוסות דקות ונעביר לקערה.
  3. נוסיף את המלח ומיץ הלימון לקערה ונערבב היטב.
  4. נעביר לצלחת ונגיש, אצלינו אוהבים לקשט בעירית אבל אתם לא חייבים.

מתכונים מומלצים נוספים

מתכון למחמר- ממולאים חציל טוניסאים הכי טעימים שיש!
סלט סלק טוניסאי הוא סלט עשיר ומרענן שמוגש כחלק מסלטי ארוחת שישי, קל להכנה שמשדרג כל ארוחה.
תה בלקקויה הוא הזיכרון שלי מסבתא היקרה, מתכון פשוט וקל כדי שגם אתם תהנו ממנו.
מרמומה קלאסית כמו של סבתא, אין ארוחת שישי או ארוחת חג שלא היה על השולחן את הקערה עם המרמומה של סבתא ותמיד היא היתה נגמרת כמובן.

שתפו את המתכון המשפחתי שלכם ועזרו לנו לשמור על המסורת

אנחנו מזמינים אתכם לקחת חלק בשמירה על המסורת של יהודי טוניס, באמצעות העלאת המתכון המשפחתי שלכם לאתר. אתם תשלחו לנו את המתכון שלכם, תוכלו להוסיף הקדשה אישית ליקירכם ואנחנו נשתף אותו באתר שלנו.

באתר זה נעשה שימוש בעוגיות (Cookies) חיוניות לצורך הפעלה תקינה, וכן בעוגיות נוספות לסטטיסטיקה ושיווק. המשך שימושך באתר מהווה הסכמה לכך. למידע נוסף ראו את מדיניות הפרטיות שלנו.