בוריקה עם ביצה

סוג המנה:

כשרות:

בריק/ בוריקה עם ביצה

אין משהו יותר טעים מבריקה חם חם וקראנצ'י שאי אפשר להפסיק לאכול, ניתן למלא אותו בביצה, תפוח אדמה או גבינה ולאכול איך שהוא יוצא מהמחבת, רק תזהרו מהכוויות בלשון 🙃

אחד המילויים הכי מוכרים של בוריקה זה בוריקה עם ביצה, שלאחר ההכנה מכניסים לפיתה, ככה שאיך שנותנים ביס בפיתה כל הביצה נשפכת ישר לפיתה. רק מלכתוב את זה נהייתי רעבה.

תכינו ותתפנקו, ואל תשכחו להעלות לנו תמונה לקבוצה.

אז קדימה, בואו נתחיל בהכנה!

מתכון לבריק/ בוריקה עם ביצה

מתכון לבריק מתפצח וטעים עם ביצה נוזלת שתמיד כיף לאכול

מצרכים

ירקות:

  •  צרור וחצי פטרוזיליה.

תבלינים:

  • מלח.
  • פלפל שחור טחון.

שונות:

  • 10 עלי בוריק.
  • 10 ביצים.
  • ליטר שמן.

אופן ההכנה

  1. נשטוף ונקצוץ את הפטרוזיליה דק.
  2. נקח סיר עמוק נשפוך אליו את השמן ונחמם לטיגון.
  3. נקח קערה ונבור אליה ביצה, נוסיף מעט מלח, מעט פלפל ופטרוזיליה.
  4. נקח עלה בריק ונכניס חצי לשמן, נמתין 5 שניות, נשפוך אליו את הביצה ונסגור עם החצי שביד שלנו.
  5. נטגן מכל צד על שישחים (בערך דקה מכל צד).
  6. נוציא לנייר סופג או לתבנית ייעודית לטיגון (עם חורים).
  7. נחזור על הפעולה עם כל העלים.

 

שיהיה בתיאבון!

הירשמו לרשימת התפוצה שלנו כדי לקבל עדכונים כל מתכונים חדשים

אנו משתדלים לשלוח עדכון אחד בחודש, שאוסף את כל המתכונים החדשים שעלו באותו חודש.

תוכלו להסיר את עצמכם מהרשימה בכל עת.

מתכונים מומלצים נוספים

סלאטה טורשי גנאריה הוא סלט טעים ומרענן, מתאים כחלק מסלטי שולחן שבת
מתכון למחמר- ממולאים חציל טוניסאים הכי טעימים שיש!
כל שבת הייתה מוגשת צלחת גדולה של חמוצים על השולחן של סבתא, זה הסלט המושלם ליד סיר קוסקוס וטבחה.
העסבנה היא הלב של המטבח הטוניסאי, היא מסמלת חיבור של מפגש משפחתי עם טעמים מיוחדים. זה נכון שלהכין את העסבנה לוקח זמן, אך היא שווה את המאמץ!

שתפו את המתכון המשפחתי שלכם ועזרו לנו לשמור על המסורת

אנחנו מזמינים אתכם לקחת חלק בשמירה על המסורת של יהודי טוניס, באמצעות העלאת המתכון המשפחתי שלכם לאתר. אתם תשלחו לנו את המתכון שלכם, תוכלו להוסיף הקדשה אישית ליקירכם ואנחנו נשתף אותו באתר שלנו.