קציצות בנטאז הן קציצות רכות רכות שאי אפשר להפסיק לנשנש! זה בכלל לא משנה אם תגישו אותם קרות או חמות, הן פשוט טעימות.
את הקציצות האלו נהוג להגיש לצד הקוסקוס או ארוחה בשרית אחרת, אנחנו נוהגים להכין אותם לצד הפקלייה והקוסקוס, אך אני מניחה שלכל משפחה יש את המנהגים שלה.
קציצות בנטאש הטוניסאיות הן קציצות שהפכו לסמל של המטבח הטוניסאי, ותאמינו לי, שאין טעימות כמוהם.
שימו לב, כל מי שמחפש בנטז טוניסאי לפסח יכול להכין את המתכון הזה ולהחליף את הקמח שבמתכון לקמח מצה.