קוקלות משודרגות

סוג המנה:

כשרות:

קוקלות משודרגות

כל פעם שעולה לקבוצה שלנו מתכון של קוקולות, מתחיל ויכוח סוער בין חברי הקבוצה, "בקוקלות לא שמים תבלינים", "בקוקולות שמים 3 ביצים" וכו' וכו'. ומה אני אומרת? אבות אבותינו גרו בטוניס, לא היה להם פייסבוק להשוות מתכונים, כל אחד הכין את המתכון שלמד מאימו וייתכן שהיו שינויים בין המתכונים.

אז המתכון הבא הוא מתכון לקוקלה משודרגת, כי סבתא רבקה הייתה אישה משודרגת, וביחס לשאר מתכוניי הקוקולות בקבוצה יש פה הרבה מרכיבים יחסית. ממליצה לכם להסתכל על שאר מתכוניי הקוקולות שהגולשים העלו כדי להחליט איזה מתכון להכין.

אני כמובן מאוד אובייקטיבית ומכינה תמיד את הקוקולות שגדלתי עליהם, של סבתא רבקה, אלו שלפניכם כאן כעת.

את המתכון הזה קיבלתי מדוד שלי היקר אביחי שאני אוהבת מאוד❤️!

אתם מוזמנים להעלות את הקוקולות שגדלתם עליהם כאן.

מתכון להקוקלות המשודרגות של אביחי

תוספת לסיר החמין הטעים שלכם!

מצרכים

  • 2400 גרם בשר טחון עם אחוז שומן גבוהה
  • בצל קצוץ
  • פטרוזיליה קצוצה
  • 3.5 סולת
  • שתי כפות שמן זית
  • 2 ביצים
  • והתבלינים: מלח, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, כורכום ופלפל שחור

אופן ההכנה

  1. נערבב היטב את כל המצרכים יחד.
  2. ניצור צורה של קציצות מאורכות ומעוכות.
  3. ניתן להקפיא עד לשימוש, אני תמיד מכינה כמות כפולה ואף משולשת ומקפיאה.
  4. אם אתם משתמשים בקוקולות "טריות": תכניסו אותם למקפיא לחצי שעה- שעה, כדי שהן לא יתפרקו לכם בבישול.
  5. אם אתם מקפיאים אותם כמוני: בעת הכנת סיר החמין פשוט תוסיפו את הקוקולות הקפואות פנימה, אין צורך להפשיר לפניי.
הירשמו לרשימת התפוצה שלנו כדי לקבל עדכונים כל מתכונים חדשים

אנו משתדלים לשלוח עדכון אחד בחודש, שאוסף את כל המתכונים החדשים שעלו באותו חודש.

תוכלו להסיר את עצמכם מהרשימה בכל עת.

מתכונים מומלצים נוספים

לימון כבוש טוניסאי הוא תוספת טעימה שמשדרגת כל ארוחה!
איטריות שנקראות חלאלם שמכינים למאכל בצאת צום תשעה באב
מתכון לחמין של סבתא, מומלץ ליום סגרירי
סלט ירקות טוניסאי מושלם וקל ביותר להכנה

שתפו את המתכון המשפחתי שלכם ועזרו לנו לשמור על המסורת

אנחנו מזמינים אתכם לקחת חלק בשמירה על המסורת של יהודי טוניס, באמצעות העלאת המתכון המשפחתי שלכם לאתר. אתם תשלחו לנו את המתכון שלכם, תוכלו להוסיף הקדשה אישית ליקירכם ואנחנו נשתף אותו באתר שלנו.