המתכון שלפניכם הוא מתכון קוסקוס הבית שלי, הוא תמיד תמיד מצליח ומתקבל קוסקוס גרגרים רך שנמס בפה. אם אין לכם כוח להכין כל פעם כמות קטנה, אתם יכולים להכין כמות גדולה ולהקפיא, זה נשמר מצוין! רק תשימו לב שהקוסקוסייר שלכם מספיק גדול לכמות שאתם עומדים להכין.
קוסקוס הוא מאכל שכולנו כילדים גדלנו עליו, וזה לא משנה לאיזו עדה אתם משתייכים, לכולנו היתה דודה, שכנה, גננת או סבתא שהכינה את הקוסקוס הכי טעים בעולם – והיום אתם יכולים להכין גם, בעזרת המתכון לקוסקוס הקל להכנה שלנו.
מומלץ לאכול קוסקוס טוניסאי עם קציצות בולט שמשדרגות מאוד את המנה או אפילו לצד פקיילה עסיסית ומנחמת.
אם אתם רוצים להכין קוסקוס טוניסאי עם בשר, תכינו את הקוסקוס יחד עם תבשיל צלי בקר טוניסאי או תבשיל לחם בלקרפה.
בנוסף, זה מתכון לקוסקוס טוניסאי צמחוני ככה שכולם יכולים להנות מהמאכל הטעים הזה!
כלים שצריך לקנות לפני שמכינים קוסקוס בפעם הראשונה
קוסקוס הוא תבשיל שצריך בשבילו שני כלים ספציפיים, שלא תמיד קיימים בכל בית – סיר קוסקוסייר ומסננת לקוסקוס. ניתן למצוא אותם בכל חנות של כלי בית ולפעמיים אפילו בסופרים .