עוגיות ביסקוטי טוניסאיות

כשרות:

מתאים ל...

עוגיות ביסקוטי מתכון

ביסקוטי עוגיות טוניסאיות הן הנשנוש המושלם שמתאים לכל מצב ולכל יום! למי שלא מכיר אלו עוגיות טוניסאיות פריכות וקראנצ'יות בטירוף עם טעם מיוחד מאוד, לא מתוק מידי וכזה שתמיד משאיר טעם של עוד.

עוגיות בישקוטי מכילות בתוכן אגוזים ופירות יבשים שנותנים את הייחודיות לעוגייה המושלמת הזו.

את המתכון לעוגיות ביסקוטי טוניסאיות קיבלתי מדודתי היקרה ואני מקפידה להכין אותם לפחות פעם בשבועיים (כדי לא להשמין יותר מידי ;)) ואתם הולכים להתמכר אליהם!

שימו לב שאת המתכון הזה צריך לאפות פעמיים ולחכות כמה שעות בין לבין לצינון אז קחו את זה בחשבון בזמנים שלכם.

אז קדימה- בואו נתחיל בהכנת עוגיות ביסקוטי טוניסאיות

מתכון לעוגיות ביסקוטי טוניסאיות

מתכון לעוגיות ביסקוטי טוניסאיות ממכרות שלא תוכלו להפסיק לנשנש!

מצרכים

  • 6 ביצים.
  • כוס וחצי סוכר לבן.
  • כוס וחצי שמן קנולה.
  • 15 גרם סוכר וניל.
  • 15 גרם אבקת אפייה.
  • 7.5 כוסות קמח.
  • 3 כוסות מעורבבות של אגוזים שאתם אוהבים+ חמוציות מיובשות, אנחנו אוהבים להשתמש באגוזי לוז ושקדים. 

    עוגית ביסקוטי מתכון

אופן ההכנה

  1. נקצוץ את האגוזים והחמוציות גס ונעביר לקערה.
  2. נחמם את התנור ל-175 מעלות.
  3. נקח קערה גדולה ונשפוך אליה את הסוכר, סוכר הוניל, הביצים והשמן ומערבבים היטב בעזרת מטרפה.
  4. נוסיף 3.5 כוסות קמח בהדרגה ואת אבקת האפייה ונערבב שוב לעיסה אחידה.
  5. נוסיף בהדרגה את שאר הכמות של הקמח ונערבב שובה לעיסה אחידה.
  6. נשפוך את האגוזים והחמוציות שקצצנו לקערה ונערבב שוב שיטמעו בבלילה.
  7. נחלק את הבצק שיצרנו ל-5 חלקים שווים ונהפוך כל חלק לצורת כיכר לחם ארוכה.
  8. נקח 2 תבנית אפיה עם נייר אפיה ונסדר את הכיכרות במרווחים. נכניס לתנור לאפייה ראשונה ונאפה למשך 40-45 דקות(לא יותר כדי שלא ישרפו).
  9. נוציא מהתנור ונעביר את הכיכרות שלנו לרשת לצינון ל 5-10 שעות.
  10. לאחר הצינון נחתוך את הכיכרות לעוגיות בעובי דק (לא דק מידי) ונאפה שוב את העוגיות בתנור שחומם מראש ל160 מעלות ל40 דקות נוספות לטובת ייבוש מלא של העוגיות.
  11. נוציא מהתנור ונעביר לרשת צינון שוב עד שהעוגיות יתקררו לחלוטין, נגיש ליקרים לנו (אפשר לפזר אבקת סוכר מעל) ונאחסן בקופסא אטומה.

 

שיהיה בתיאבון! שתפו את התמונות שלכם בקבוצת הפייסבוק שלנו

מתכון לעוגיות ביסקוטי

הירשמו לרשימת התפוצה שלנו כדי לקבל עדכונים כל מתכונים חדשים

אנו משתדלים לשלוח עדכון אחד בחודש, שאוסף את כל המתכונים החדשים שעלו באותו חודש.

תוכלו להסיר את עצמכם מהרשימה בכל עת.

מתכונים מומלצים נוספים

מתכון לבסללוביה, התבשיל הממכר שלנו שלא תוכלו להפסיק לאכול!
סלט ירקות שרופים על הגז שיש אומרים שטעים יותר מהבשר עצמו!
עוגיות דרוע טוניסאיות ממכרות שאי אפשר להפסיק לאכול

שתפו את המתכון המשפחתי שלכם ועזרו לנו לשמור על המסורת

אנחנו מזמינים אתכם לקחת חלק בשמירה על המסורת של יהודי טוניס, באמצעות העלאת המתכון המשפחתי שלכם לאתר. אתם תשלחו לנו את המתכון שלכם, תוכלו להוסיף הקדשה אישית ליקירכם ואנחנו נשתף אותו באתר שלנו.