סנדוויץ טוניסאי הכי טעים שאכלתם

סוג המנה:

כשרות:

סנדוויץ טוניסאי הכי טעים שאכלתם

אחד מהמאכלים הכי בולטים בעדה הטוניסאית כחלק מאוכל טוניסאי הוא כריך טוניסאי.

אין אחד שלא מכיר או טעם בגט טוניסאי, מאכל טעים ופשוט, לא כבד כלכך שעושה שמח בלב ובבטן של כל מי שאוכל אותו.

כחלק מרכיבי הסנדוויץ הטוניסאי שלנו תוכלו למצוא מתכון לפריקסה טוניסאי, סלט טונה טוניסאי, לימון כבוש טוניסאי, טרשי טוניסאי והריסה טוניסאית. השילוב הזה של כל הטעמים השונים יוצר חוויה מיוחדת וטעימה במיוחד.

יש כאלו שמכנים את הטרשי כרוטב לסנדוויץ טוניסאי כי הטעמים שלו כל כך עשירים ושמים הרבה ממנו וזה כמו רוטב.

מחפשים סנדוויץ טוניסאי הכי טוב בארץ? אחרי שתכינו את המתכון שלנו לא צתטרכו לחפש, לצאת מהבית ולקנות אלא תוכלו להכין אותו בעצמכם ולהנות מתי שתרצו מהמנה המושלמת הזו!

אז קדימה, בואו נתחיל בהכנה!

מתכון לסנדוויץ טוניסאי הכי טעים שאכלתם

מתכון לסנדוויץ טוניסאי פשוט וקל להכנה כזה שלא תוכלו להפסיק לאכול! אל תשכחו לשים הריסה וטרשי בנדיבות.

מצרכים

ירקות:

  • 6 מלפפונים חמוצים גדולים.
  • 4 עגבניות.
  • 3 תפוחי אדמה.
  • 4 ביצים.
  • 2 בצלים בינוניים.

תבלינים:

  • מלח.
  • פלפל.

שונות: 

אופן ההכנה

  1. נקח את המלפפון החמוץ, העגבניות, הבצל נשטוף ונקצוץ דק.
  2. נערבב את העגבניות יחד עם הבצל ונטבל בשמן זית,לימון, מלח ופלפל.
  3. נקח סיר ונבשל בו את הביצים עם מים כ 15 דקות, נקח סיר נוסף ונבשל בו את תפוחי האדמה עם מים כ25 דקות עד לריכוך.
  4. נקרר ונקלף את תפוחי האדמה והביצים, נתחוך אותם לרצועות ונטבל במלח ופלפל.
  5. נכין פריקסה טוניסאי או שנקנה בגט חם וניצור חתך רחב.
  6. נתחיל במריחות: נמרח כף הריסה טוניסאית, נמשיך לכף לימון כבוש, נוסיף טונה, ולאחר מכן את המלפפון החמוץ וסלט העגבניות עם הבצל.
  7. נוסיף את הביצה ואת תפוח האדמה שהכנו.
  8. לסיומת לפני הסגירה נוסיף לימון כבוש טוניסאי בכמות שאנחנו אוהבים ואנשובי, לא לוותר על האנשובי, זה מה שמשדרת את המנה בצורה משמעותית.
  9. נעטוף בנייר כסף ונאכל!

 

שיהיה בתיאבון!

 

הירשמו לרשימת התפוצה שלנו כדי לקבל עדכונים כל מתכונים חדשים

אנו משתדלים לשלוח עדכון אחד בחודש, שאוסף את כל המתכונים החדשים שעלו באותו חודש.

תוכלו להסיר את עצמכם מהרשימה בכל עת.

מתכונים מומלצים נוספים

תוספת לסיר החמין הטעים שלכם!
סלט המקבובה הטוניסאי הוא סלט עשיר בטעמים, שמוגש בעיקר בערב שישי ובחגים.
עוגת דרוע טוניסאית ממכרת שאתם חייבים להכין!
כל שבת הייתה מוגשת צלחת גדולה של חמוצים על השולחן של סבתא, זה הסלט המושלם ליד סיר קוסקוס וטבחה.

שתפו את המתכון המשפחתי שלכם ועזרו לנו לשמור על המסורת

אנחנו מזמינים אתכם לקחת חלק בשמירה על המסורת של יהודי טוניס, באמצעות העלאת המתכון המשפחתי שלכם לאתר. אתם תשלחו לנו את המתכון שלכם, תוכלו להוסיף הקדשה אישית ליקירכם ואנחנו נשתף אותו באתר שלנו.