סלט סלק טוניסאי – סלאטה סלק

סוג המנה:

כשרות:

סלט סלק טוניסאי- סלאטה סלק

סלט הסלק הטוניסאי הוא סלט שמוגש כחלק משולחן הסלטים של יום שישי.

ניתן לחתוך את הסלק למגוון צורות לפי מה שאתם אוהבים, מומלץ לאכול ישר אחרי שמבשלים כי זה הכי טעים.

עד היום אני מכינה את הסלט סלק של סבתא, ובכל פעם עולה לי זיכרון ישן שמחזיר אותי אחורה לשולחן שישי יחד עם כך המשפחה.

אז קדימה, בואו נתחיל בהכנה!

מתכון לסלט סלק טוניסאי

סלט סלק טוניסאי הוא סלט עשיר ומרענן שמוגש כחלק מסלטי ארוחת שישי, קל להכנה שמשדרג כל ארוחה.

מצרכים

ירקות:

  • 3 סלקים.
  • חצי צרור פטרוזיליה.
  • 12 שיני שום.

תבלינים:

  • כפית מלח.
  • חצי כפית פלפל שחור.

שונות:

  • חצי כוס מיץ לימון טרי.

אופן ההכנה

  1. נשטוף את הסלק ונבשל בסירר עם מים עד לריכוך (בין 25-35 דק).
  2. נסנן ,נמתין שיתקרר ונקלף את הסלקים.
  3. נחתוך לרצועות בעובי המועדף עלינו ונעביר לקערה.
  4. נחתוך את השום לרצועות דקות ואת הפטרוזיליה לחתיכות בגודל שאנחנו אוהבים ונעביר אותם לקערת הסלקים.
  5. נוסיף את התבלינים והלימון ונערבב היטב.

מתכונים מומלצים נוספים

סלט גזר וביצים טוניסאי
סלט גזר וביצים תוניסאי הוא שדרוג לכל ארוחה ובמיוחד לארוחת שישי, הכנתו פשוטה וטעמו מיוחד.
בורקס טונה טוניסאי פריך ועסיסי מלא בטעמים מיוחדים של העדה שלנו.
"החמין" של הטוניסאים, אי אפשר לעמוד בפניו!

שתפו את המתכון המשפחתי שלכם ועזרו לנו לשמור על המסורת

אנחנו מזמינים אתכם לקחת חלק בשמירה על המסורת של יהודי טוניס, באמצעות העלאת המתכון המשפחתי שלכם לאתר. אתם תשלחו לנו את המתכון שלכם, תוכלו להוסיף הקדשה אישית ליקירכם ואנחנו נשתף אותו באתר שלנו.