סלט מקבובה- סלט עגבניות ופלפלים טוניסאי

סלט מקבובה- סלט עגבניות ופלפלים טוניסאי

על הסלט הזה לא צריך לספר הרבה, כל בית טוניסאי יודע שהמקבובה היא הסלט הכי מיוחד בשולחן.

הכנת הסלט קלה ומהירה והוא מוגש בעיקר בערב שבת וחגים.

מתכון זה שותף ע"י יהודית ברגיגי חברת הקבוצה לזכר דודתה ג'נט.

מוזמנים לשתף את המתכון והזיכרון של יקיריכם בקישור

אז קדימה, בואו נתחיל בהכנה!

מתכון לסלט מקבובה

סלט המקבובה הטוניסאי הוא סלט עשיר בטעמים, שמוגש בעיקר בערב שישי ובחגים.

מצרכים

ירקות:

  • 4 עגבניות.
  • 8 שיני שום.
  • 2 גמבה ירוקה/ אדומה.
  • 3 פלפל חריף.

תבלינים:

  • כפית מלח.
  • חצי כפית קימל טחון.

שונות:

  • חצי כוס שמן.
  • חצי כוס מים.

אופן ההכנה

  1. נשתוף את הירקות וחותכים אותם ל6 חתיכות.
  2. נפרוס את שיני השום.
  3. נקח סיר, נוסיף שמן ותבלינים, נמתין מעט שיפתחון ונוסיף את הירקות.
  4. לאחר טיגון קל נוסיף את המים ונערבב היטב.
  5. נבשל כ10 דק לריכוך הירקות.

מתכונים מומלצים נוספים

בולו יבש בסגנון אחר ומיוחד שלא תוכלו להפסיק לנשנש. מתכון פשוט להכנה.
מרק קוסקוס אדום טוניסאי טעים ברמות וקל להכנה שכל אחד חייב להכין!
עוגיות דרוע טוניסאיות ממכרות שאי אפשר להפסיק לאכול

שתפו את המתכון המשפחתי שלכם ועזרו לנו לשמור על המסורת

אנחנו מזמינים אתכם לקחת חלק בשמירה על המסורת של יהודי טוניס, באמצעות העלאת המתכון המשפחתי שלכם לאתר. אתם תשלחו לנו את המתכון שלכם, תוכלו להוסיף הקדשה אישית ליקירכם ואנחנו נשתף אותו באתר שלנו.