סלט כרפס טוניסאי

סלט כרפס טוניסאי

סלט הכרפס הטוניסאי הוא סלט מיוחד ומרענן לכל ארוחה. ניתן להכין אותו לארוחת ערב שישי או סתם אם אתם רוצעם לנשנש סלט קטן ומיוחד.

אז קדימה, בואו נתחיל בהכנה!

מתכון לסלט כרפס טוניסאי

סלט כרפס טוניסאי הוא סלט מיוחד שמתאים לכל ימות השנה, פשוט וטעים.

מצרכים

ירקות:

  • 16 גבעולי גרפס.
  • 2 עגבניות
  • 2 בצל בינוני/ בצל גדול.
  • 2 פלפל חריף בינוני..

תבלינים:

  • כפית ורבע מלח

שונות:

  • חצי כוס מיץ מלימון טרי.

אופן ההכנה

  1. נקח את גבעולי הכרפס ונשטוף אותם במים.
  2. נוריד את העלים נחתוך לרצועות ונעביר לקערה.
  3. מנקים את שאר הירקות וחותכים לרצועות דקות ומעבירים לקערת הכרפס.
  4. נוסיף את התבלינים לקערה ונערבב היטב.
  5. נעביר לצלחת ונגיש.

מתכונים מומלצים נוספים

דייסה טוניסאית מיוחדת שמתאימה לימי החורף, קלה להכנה וטעימה מאוד!
מרים מספרת שאת הריבה הזו היא למדה מחמותה, פורטונה חייט זיכרונה לברכה, שהכינה את הריבה לצאת יום כיפור מדיי שנה.
סלט חושחש טוניאי הוא סלט מיוחד שמוגש בעונה, טעמו שונה וייחודי.

שתפו את המתכון המשפחתי שלכם ועזרו לנו לשמור על המסורת

אנחנו מזמינים אתכם לקחת חלק בשמירה על המסורת של יהודי טוניס, באמצעות העלאת המתכון המשפחתי שלכם לאתר. אתם תשלחו לנו את המתכון שלכם, תוכלו להוסיף הקדשה אישית ליקירכם ואנחנו נשתף אותו באתר שלנו.