כפיתה טוניסאית מדגים היא אחת המנות המוצלחות ביותר של המטבח הטוניסאי שלנו. את הכפתה הטוניסאית אוכלים בדרך כלל לצד / על הקוסקוס ונהנים מארוחה מושלמת וטעימה מאוד! המנה מתאימה למי שרוצה קציצות מיוחדות וקצת פחות כבדות מהמחשי או הכפתה המסורתיים עם הבשר.
אנחנו מכינים את הכפתה עם רוטב אדום אבל אתם יכולים גם לנשנש אותם ישר מהטיגון ולהנות מקציצת דגים טוניסאית משובחת. תוכלו להגיש את המנה הזאת לצד הקוסקוס ביום שלישי או בארוחת שישי לצד הסלטים הטוניסאים שכולנו מחכים להם.
אז קדימה – בואו נתחיל במתכון לקציצות דגים טוניסאיות