אם אתם מחפשים משהו לנשנש אז המתכון לפולים מתובלים בכמון הוא המתכון בשבילכם! מגובר עלך מנה קלה מאוד להכנה ואפילו זולה מאוד, אבל למרות המחיר ורמת הקושי הנמוכה, היא לא נופלת מהרבה מנות אחרת של המטבח הטוניסאי שלנו! אני זוכרת איך אני ובת דודתי מאיה היינו מקלפות את הפולים על השולחן של המטבח של סבתא והיינו רבות מי מקלפת יותר מהר. סבתא הייתה מתעצבנת שאנחנו רבות אבל היא ידעה שהכל בצחוק ועשינו תחרות.
שימו לב שאת המתכון הזה צריך להכין יום מראש כי משרים את הפולים בקערה כדי שיתרככו.
אז הנה לכם מתכון לפולים טוניסאים שאוכלים ביום שבת / שישי ואפילו בפסח, מתכון קל ופשוט להכנה שאתם הולכים להודות לי 🙂
אז קדימה – בואו נתחיל בהכנה של המתכון לפולים יבשים.