למרוקאים יש מטבוחה, לטריפוליטאים מרדומה, ולנו הטוניסאים יש את סלט המרמומה, בתור בת לאמא טוניסאית ואבא מרוקאי, אני בטוחה שהמרמומה היא הטעימה מבין כולן ובמיוחד. המתכון שלפניכם, שמעבר לזה שהוא טעים ברמות ואי אפשר להפסיק לאכול ממנו – הוא טעים במיוחד.
ההבדל העיקרי הוא, שבמטבוחה יש פלפלים אדומים ואילו במתכון של מרוממה טוניסאית אין פלפלים אדומים. אם מעולם לא הכנת מרמומה, ואתם רגילים לאכול מטבוחה בימי שישי, אני ממש ממליצה לכם להכין פעם אחת לפחות, כי היא פשוט טעימה בטירוף, במיוחד לצד החלה של שישי.