אם אתם לא מכירים את הקוסקוס הטוניסאי האדום שלנו אתם עומדים לעוף! כולם מכירים את הקוסקוס הטוניסאי הרגיל, שהוא מושלם בפני עצמו אך זו מנה שונה ומיוחדת.
מחקק טוניסאי הוא קוסקוס טוניסאי אדום, מטובל וחרפרף, את המחקק הטוניסאי אנחנו אוכלים בדרך כלל לכבוד תשעה באב כמנהג המסורת הטוניסאית ואני מחכה לו בכל פעם מחדש.
שימו לב, שתחילה תצטרכון להכין קוסקוס בצורה המסורתית ולאחר מכן לערבב אותו עם הרוטב.
אז קדימה, בואו נתחיל בהכנה!