בורקס טונה טוניסאי

בורקס טונה טוניסאי

אם אתם מחפשים רעיונות לארוחת ערב קלילה, פשוטה להכנה וטעימה, בורקס טונה טוניסאי הוא מה שאתם מחפשים! הבורקס הטוניסאי שלנו מתאים לכל ארוחה ולכל מצב, תוכלו להכין אותו לארוחת צהריים, לארוחת ערב, לחגים, לשבת בבוקר ותמיד תהנו מהטעם המיוחד שלו.

מצרפת לכם מצכון למאפה טונה טוניסאי ממכר ופריך שלא תוכלו להפסיק לנשנש יחד עם כל המשפחה.

ניתן לאכול את הבורקס טונה התוניאסי לצד זיתי קלמטה וירקות טריים.

אז קדימה, בואו נתחיל בהכנה!

מתכון לבורקס טונה טוניסאי

בורקס טונה טוניסאי פריך ועסיסי מלא בטעמים מיוחדים של העדה שלנו.

מצרכים

אופן ההכנה

  1. נחמם תנור ל180 מעלות.
  2. נפתח את חבילת בצק העלים ונחתוך לריבועים.
  3. נקח קערה ונשפוך אליה את הטונה לאחר סינון מעט של השמן, נוסיף כף הריסה טוניסאית, חצי כפית לימון כבוש טוניסאי(לא חובה) ואת התבלינים ונערבב היטב.
  4. נקח 2 קערות, באחת נשבור את הבייצים ונקשקש, בשנייה נשפוך שומשום וקצח.
  5. נכין את הבוקרס- נקח ריבוע מבצק העלים, נשים בתוכו מילוי מהקערה עם הטונה(בנדיבות אבל לא יותר מידי), נקפל ונהדק.
  6. נקח תבנית אפייה נשים עליה נייר אפיה ונניח את הבורקסים שהכנו, נמרח עך כל אחד מעט מהביצים ונפזר קצת ושומשום בנדיבות.
  7. נאפה בין 15-20 דקות.

*טיפ לאכילה:

כדי לשדרג את הבורקס טונה טוניסאי שימו לכם בצלחת מעט הריסה טוניסאית ולימון כבוש טוניסאי, זה עושה את כל ההבדל!

*למי שלא אוהב שומשום וקצח, ניתן להכין את המתכון בלעדיהם.

 

שיהיה בתיאבון!

הירשמו לרשימת התפוצה שלנו כדי לקבל עדכונים כל מתכונים חדשים

אנו משתדלים לשלוח עדכון אחד בחודש, שאוסף את כל המתכונים החדשים שעלו באותו חודש.

תוכלו להסיר את עצמכם מהרשימה בכל עת.

מתכונים מומלצים נוספים

סלט צנון טוניסאי הוא אחד מהסלטים המרכזיים בשולחן שישי, הכנתו קלה ומהנה.
לימון כבוש טוניסאי הוא תוספת טעימה שמשדרגת כל ארוחה!
מתכון לבסיסה טוניסאית לראש חודש ניסן
אין כמו בולו, אחרי האוכל או בכלל בצאת צום. למרות שאם תשאלו אותי, בולו וכוס תה מתאימים לכל יום בשנה 😉

שתפו את המתכון המשפחתי שלכם ועזרו לנו לשמור על המסורת

אנחנו מזמינים אתכם לקחת חלק בשמירה על המסורת של יהודי טוניס, באמצעות העלאת המתכון המשפחתי שלכם לאתר. אתם תשלחו לנו את המתכון שלכם, תוכלו להוסיף הקדשה אישית ליקירכם ואנחנו נשתף אותו באתר שלנו.