- נשרה את הלחם במים, נסחוט היטב ןנפריד רק את החלק הקשה אותו נשמור.
- במעבד מזון נטחן את הבצל ונסנן היטב ממים ונעביר לקערה.
- לאחר מכן נטחן לחוד את הפטרוזיליה הכוסברה ושיני השום.
- נוסיף לטחינה את הלחם הסחוט ונעביר את כל המלית לקערה עם הבצל, נוסיף את הבשא והתבלינים ונערבב היטב.
- נניח את הקערה במקרר, ההמלצה היא ללילה שלם אך אם אין לכם זמן, תוכלו להשאיר כמה שעות (לפחות 3).
- נקח 2 קערות, לקערה אחת נשפוך את הקמח ולקערה השנייה נשבור 3 ביצים ונוסיף את רסק העגבניות עם מעט שמן, מעט מים וכפית מלח ונערבב היטב.
- נכין את הקציצות, נחמם 2 מחבתות מעט שמן קנולה לטיגון, נלטבול את הקציצה בקמח ואז בבלילת הביצים, ונטגן בערך 4 דק כל צד (טיפ קטן תעשו קציצות קטנות ותלחצו אותן מעט אחרי הטבילה בבלילה, זה חוסך זמן טיגון).
- נקח צלחת ונשים עליה נייר סופג כך שנעביר את הקציצות בסיום הטיגון אליה. בסיום הטיגון להניח בצד על נייר סופג. שימו לב- יוצאת כמות גדולה אז תבחרו אם להכין הכל או להקפיא אחרי הטיגון.
*המלצות לאכילה:
שיטה 1- אפשר לאכול אותן ככה טעימות עם לימון מעל.
שיטה 2- אפשר לבשל את הקציצות המטוגנות במשך שעה. את הקציצות נשים בקלחת, נוסיף כוס מים שיכסו כמעט את הקציצות, כף שמן, כפית רסק עגבניות. וזהו.
תנו לזה לשבת על אש נמוכה לפחות שעה + זה יצטמצם ואם יש לכם מרק של קוסקוס תוסיפו מצקת של המרק כשהמים מצטמצמים. זה טעים ברמות.