ארטישוק ממולא בשר בסגנון טוניסאי הוא מתכון מיוחד וטעים שמקורו במטבח הטוניסאי המפואר. נכון שיש לתבשיל הזה גם גרסאות מרוקאיות (בדרך כלל עם הרבה לימון) וגרסאות טריפוליטאיות,, אך אני (שלא משוחדת בכלל) הכי אוהבת את הגירסא שלפינכם – הטוניסאית.
המתכון משלב בין טעמים עשירים לרכיבים טריים ובריאים.
הארטישוק יחד עם מילוי הבשר הטחון והתבלינים מעניקים למנה טעם מיוחד.
הכנת המתכון פשוטה ומהנה, והתוצאה מרשימה ומענגת.
ארטישוק ממולא בשר בסגנון טוניסאי הוא מאכל שמתאים למשפחות, לאירועים מיוחדים או פשוט לשולחן שישי והוא מבטיח שכולם יהנו מטעמו המיוחד ושאתם תקבלו מחמאות רבות.
אז קדימה, בואו נתחיל בהכנה!