למאכל הבא יש שם טוניסאי – דז'אז בלבז'ילוש. אבל כדי לא לסבך את העניינים, נקרא לו תבשיל עוף טוניסאי עם אפונה, כי זה מה שזה! המתכון הזה ממש קל ומהיר להכנה ובסוף מתקבל סיר טעים טעים של אפונה ועוף, שכולם אוהבים, ילדים ומבוגרים.
את המתכון הזה קיבלתי דווקא מדודה שלי, שישבתי אצלה בשישי בצהריים לפני כמה שנים וראיתי אותה עושה את המאכל הזה, ולא הבנתי איך אין לי את המתכון שלו. העוף יוצא רך כל כך ואפונה עסיסית במיוחד מה שהופך כל ביס לטעים ביותר.
אני הכי אוהבת לאכול את המנה הזו של עוף עם אפונה טוניסאית יחד עם קוסקוס משלנו.
כדי להכין קוסקוס טוניסאי עם עוף, תכינו את המתכון הזה לדז'אז בלבז'ילוש ותכינו לצידו את המתכון המיוחד שלנו לקוסקוס טוניסאי ותהנו מ-2 המנות.
בנוסף, אם אתם רוצים להכין עוף ממולא טוניסאי אבל לא רוצים מתכון מסובך תכינו את המתכון שלנו לעוף עם אפונה בנוסח טוניסאי כי הוא ממש קל להכנה וטעים ברמה אחרת!
אז קדימה, תכינו את המתכון ואל תשכחו לשתף אותנו בתמונות בקבוצת הפייסבוק- " אוכל טוניסאי מבית אמא".