למטבח הטוניסאי יש מגוון רחב של מנות מיוחדות עם טעמים שונים ועשירים במיוחד אך אי אפשר לדבר על אוכל טוניסאי מבלי לתת מקום של כבוד לקציצות הטוניסאיות המעולות של המטבח שלנו! רובכם בטח מכירים את הבולט שהרבה מכנים אותו כמפרום (אצלנו תמיד יהיה בולט) ואת המחשי או כפתה הטעימה שלנו, אך לא כולם מכירים את קציצות הכעבורה המפורסמות של המטבח שלנו(שהם דומות מאוד לשאר הקציצות אך מעט שונות).
במקור, קציצות קעבורה טוניסאיות הן קציצות מבשר בקר עם מגוון תבלינים, לחם ותפוחי אדמה אך ניתן להכין אותם גם עם עוף במקום הבשר.
צירפנו לכם מתכון לקציצות קעבורה טוניסאיות קלות להכנה וטעימות מאוד שכל אחד יכול להכין בקלות!
שימו לב, אם אתם בדיאטה אני ממליצה לכם להתרחק מהמחבת כי רק מהריח של הקציצות שלנו אתם עומדים להתמכר ולא תוכלו להפסיק לאכול אותן 🙂
אתם יכולים לאכול אותן יחד עם קוסקוס כקציצות טוניסאיות לקוסקוס או סתם לבד כי הן ממכרות!
אז קדימה- בואו נכין קציצות טוניסאיות!